Öppet mån-fre 07:30-17:00
Öppet mån-fre 07:30-17:00
0243-24 85 00

Ecoklimat Norden är en ny Kamstrup-kund hos Hydrostandard

Ecoklimat Norden är en ny Kamstrup-kund hos Hydrostandard

För snart ett år sedan blev Hydrostandard officiell distributör av Kamstrups produkter förintelligent mätning av vatten, värme/kyla och el. Det betyder att vi ska lagerhålla, levereraoch ge support åt Kamstrups kunder inom segmentet undermätning, dvs de mätare som ärunderordnade huvudmätaren i exempelvis en fastighet.

Den här arbetsmodellen använder Kamstrup framgångsrikt på många platser världen runtför att säkerställa en hög servicenivå gentemot sina kunder. Efterfrågan på deras produkteroch tjänster växer nämligen oavbrutet, och för att klara sina åtaganden utan förseningar tarde alltså hjälp av kompetenta partners inom området undermätning.

Att Kamstrup valde Hydrostandard som distributionspartner på den svenska marknadenvar naturligtvis inspirerande roligt men inte förvånande, eftersom vi har varit derascertifierade servicepartner under många år och byggt upp en gedigen kunskap omKamstrups sortiment.

– Vilka Kamstrup-produkter handlar ni?

– Värmemängdsmätare som vi användertill värmepumpsapplikationer. Vi haranvänt de mätarna ända sedan 2008.Tidigare handlade vi direkt av Kamstrup,men förra året hänvisade de oss tillHydrostandard, så nu ringer vi dit i stället.

– Hur fungerar det?

– Det funkar klockrent. De har ju grejerna hemma på lager och levererar snabbt.