Öppet mån-fre 07:30-17:00
Öppet mån-fre 07:30-17:00
0243-24 85 00

Installationsbolaget är en ny Kamstrup-kund hos Hydrostandard

Installationsbolaget är en ny Kamstrup-kund hos Hydrostandard

Installationsbolaget arbetar med en av det moderna samhällets osynliga men omistliga ingredienser – de installerar nämligen rör- och sprinklersystem i bostäder, fabriker och offentliga byggnader i Västsverige och Stockholmsområdet.

Sedan starten år 2000 har företaget vuxit stadigt och sysselsätter i dag omkring hundra personer, fördelade på kontoren i Göteborg och Stockholm. Den enkla förklaringen till denna enastående expansion är att Installationsbolagets personal alltid levererar arbeten på en kvalitetsnivå som även uppskattas av de mest krävande kunder. Det blir uppenbart när man tittar på deras referenslista: idel välkända byggnader, från Friends Arena via Drottning Silvias Barnsjukhus till Nationalmuseum.

I sina projekt använder Installationsbolaget återkommande olika mätare från Kamstrup, som de har beställt direkt från tillverkaren, dvs fram till i vintras då Hydrostandard tog över ruljangsen i enlighet med det nya distributionsavtalet.
Nyhetsbrevet ringde upp Krister Eklund, projektledare hos Installationsbolaget i Solna, och frågade hur den nya leveransmodellen har fungerat.

– Vilka mätare från Kamstrup använder ni i era installationer

– Alla möjliga som behövs i projektet, men det som går mest är nog mätare för värme, kyla och luftåtervinning. Det har vi köpt mycket av under årens lopp.

– Nu beställer ni alltså från Hydrostandard. Hur funkar det?

– Jättebra! Faktiskt mycket bättre än tidigare. Hydrostandard tar emot beställningen direkt och sen kommer grejerna, som till exempel nu senast i april när vi beställde mätare till Bas Barkarby i Järfälla. Och skulle det vara en störning i leveransen från Kamstrup, då återkommer Hydrostandard till oss med besked och ny leveranstid. Jag är jättenöjd.